Liity jäseneksi

Liittyäksesi Työväen Akatemian alumneihin sinun on täytettävä oheinen liittymislomake ja maksettava Työväen akatemian Toveriliitto ry.: n elinikäinen jäsenmaksu 10 euroa tilille FI98 1521 3007 1182 03. Maksaessasi kirjoita viestikenttään nimesi ja syntymäaikasi (ei henkilötunnusta).

Yhdistykseen voivat liittyä kaikki Työväen Akatemian tai Humanistisen ammattikorkeakoulun Kauniaisten koulutusyksikön opiskelijat, opettajat tai muuhun henkilökuntaan kuuluvat.

Teatteri Kultsan lippu liittymislahjana!

Vielä ehdit katsomaan vaikkapa Kultsan kirjoittajien SOTEUTUSTA.  Kun liityt Työväen Akatemian Alumneihin alla olevalla lomakkeella ja maksat 10 euron elinikäisen jäsenmaksun yhdistyksen tilille, saat sähköpostiisi koodin, jolla voit varata itsellesi paikan Teatteri Kultsan (www.teatterikultsa.fi) esitykseen.  Me maksamme lipun puolestasi! Voit myös valita jonkun muun Kultsan esityksen. Koodi on voimassa vuoden sen myöntämisestä.

Teatteri Kultsa on 60 vuotta stadissa toiminut vireä harrastajateatteri. Työväen Akatemian Alumnit on jo kohta sata vuotta kaikkia Työväen Akatemian opiskelijoita, opettajia ja henkilökuntaa yhdistävä side. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta yhdistyksen kautta voit pitää yhteyttä ja vaikka tavata akatemialaisia vuosittain järjestettävässä tapaamisessamme.

Toivotamme sinulle antoisaa opiskeluaikaa Työväen Akatemiassa!

Yhdistyksen taloudenhoitaja ja yhteyshenkilö maila.a.tikkanen@gmail.com

 

LIITTYMISLOMAKE